Yalova şampiyonu olduktan sonra Zonguldak’ın ev sahipliğini yaptığı Yıldızlar Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’nda da erkeklerde şampiyonluğa ulaşan Saffet Çam Orta Okulu ve kızlarda Bölge 2’si olan Yalova Bahçeşehir Koleji, Türkiye Şampiyonası’na gittiler. Yalova Bahçeşehir Koleji Yıldız Kızlar Masa Tenisi Takımı Gözde Göksal, Çiğdem Köse ve Aybala Koçal’dan, Saffet Çam Ortaokulu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Takımı Umut Emre Başsan, Bilal Selim Tok, Tugay Şırzat Yılmaz’dan oluşuyor.
Mardin’in ev sahipliğinde yapılan Türkiye Şampiyonası Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalarla start aldı. Açılışa Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu’da katıldı. 
Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası maçları 12-14 Nisan 2014 tarihlerinde Mardin’de  oynanıyor. Altı grup merkezinde yapılan müsabakalar sonucunda Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan 18 Bayan-18 Erkek takımı yanı sıra K.K.T.C in de direk katılmasıyla 19 Bayan ve 19 Erkek takım Türkiye Şampiyonluğu için mücadele ediyor.
Rize, Trabzon, Erzincan Ankara, Aydın, Muğla, Malatya, Adana, Samsun, Amasya, Çorum, Yalova, Bursa, Zonguldak, Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden toplam 38 takımı ev sahibi Mardin ağırlıyor.
Editör: TE Bilişim