Safranspor Başkanı Yasin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atanan Hamza Yerlikaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yapmak istedikleri projeler hakkında Bakan Yardımcısı Yerlikaya’ya bilgi verdiklerini belirten Safran Spor Başkanı Yasin Yılmaz, “ Kulüp olarak Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Köyümüz ve kulübümüz hakkında bilgiler verip, çalışmalarımız hakkında iştişareler yaptık. Köy içerisinde bulunan sahamızın yenilenmesiyle alakalı olarak hazırladığımız sunu dosyasını kendisine teslim ederek, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini ve onları spora teşvik etmek için sahamızın yenilenmesinin katkı sağlayacağını ifade ederek, sporun gelişmesi adına neler yapabileceğimi konuştuk. Göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Öte yandan Bakan Yardımcısı Yerlikaya, Safranspor Lokali’nin kütüphaneye çevrilmesini beğendiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim