Safranspor Kulübü Başkanı Yasin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Gökhan Küçüker, Yalova Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Ümit Görtay’ın yanı sıra Yalova futbolunun önemli isimlerinden Cemal Gürses ve sporcu velileri katıldı.

“Safran’da spor canlanacak”

Safranspor Kulübü Başkanı Yasin Yılmaz,”Yeni bir yönetimle göreve geldik. İlk işimiz lokalimizi düzenlemek oldu. Bunda başarılı olduğumuzu gördük. Şimdi de futbol takımımız için altyapı oluşturuyoruz. Hem köyümüz hem de civar köylerde bulunan miniklerimizi Safranspor Yaz Futbol Okulunda buluşturmak istiyoruz. Yalova Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Ümit Görtay’ın emekleri büyük olacak. Kendisine şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca Yalova futbolunun önemli isimlerinden köylümüz olan Cemal Gürses’te elini taşın altına koyacak ve bizlere destek verecek. Safranspor Yaz Futbol Okulu ile geleceğimizi temin altına alacağız. Bu ve buna benzer birçok sportif projeyi köyümüzde hayata geçireceğiz” dedi.

“Spora teşvik eden veliler unutulmadı”

Safranspor lokalinde spora teşvik eden velilerde unutulmadı. Yıl içinde kick-boks ve taekwondo da başarılı olan sporcular ve velileri ödüllendirildi. Birçok başarıya imza atan Safranlı taekwondocular Ali Kemal Geçkin, Korkut Geçkin, Onur Geçkin ve Ali Oğul’un velileri olan  Ömür Geçkin ve Murat Oğul Safranspor Kulübü Başkanı Yasin Yılmaz tarafından plaketle ödüllendirildi.

Editör: TE Bilişim