Okan Saraçoğlu 2. Amatör Kümede şampiyonluk sevinci yaşayan Safranspor’dan vefa örneği geldi. Ahmet Saraç sahasında ki kupa töreninin ardından Sarı Siyahlılar merhum Okan Saraçoğlu’nun mezarı başına kupa ve formayla andılar.
Ardından ise 2015-2016 sezonunda Safranspor’a destek veren Yalova belediye başkan Yardımcısı Halit Güleç’in de katıldığı organizasyonla şampiyonluğu kutladı. 
Safranspor Kulübü Başkanı Gökhan Küçüker,” Okan Saraçoğlu ve Salih Coşkun’u asla unutmayacağımız. Çıktığımız bu yoldan alnımızın akıyla çıktık, sahada terimizin son damlasına kadar mücadele ettik. Tribünde sesimiz kısılana kadar destek olduk. Kimi zaman üzüldük kimi zaman güldük ama hep beraber olduk. En önemlisi birlik olduk. 2015-2016 Yalova tüm ligler dahil yenilmeyen tek takım olduk ve grubundaki bütün takımları mağlup ederek namağlup şampiyon olduk. Yönetim kurulum adına Safransporlu futbolcuları muhteşem taraftarımızı cani gönülden kutluyorum. Bu başarı onların eseridir.  Bize inanıp her zaman yanımızda olan takımına köyüne sahip çıkan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim