2012-2013 sezonunda Kadınlar Futbol 2. Liginde boy göstermeye hazırlanan Gençlikspor Bayan Futbol Takımı Sakarya ile oynadığı 2. Hazırlık maçını da 5-0 kaybetti.

Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadelede heyecanlı oldukları gözlenen Yalova’nın dişi Messi’leri Sakarya’nın yıldız oyuncusu Gizem’i durduramayınca kalesinde gollere engel olamadı. 

Hazırlıkları kapsamında kapsamında Sakaryaspor Bayan Futbol Takımı ile deplasmanda ilk hazırlık maçını gerçekleştiren ve iyi bir performans ortaya koymasına karşın sahadan farklı mağlup ayrılan kızlarımız bu kez kendi sahasında rakiplerini ağırladılar.

Sıcak hava altında oynanan mücadele Sakaryaspor’dan Gizem yıldızlaşarak temsilcimizin kalesini 5 kez havalandırdı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü bir başlangıç yaptı. Ancak ilerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Sakaryaspor Bayan Futbol takımında Gizem 13. ve 22. dakikalarda attığı gollerle durumu 2-0 yaptı. Erken bulduğu gollerle oyundaki etkisini arttıran konuk ekip Gençlikspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 27. dakikasında gelişen Yeşil-Siyahlı ekibin atağında günün başarılı ismi Gizem, hem kendisinin hem de takımının üçüncü golüne imzasını atarak durumu 3-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren konuk ekip Sakaryaspor’da sahanın yıldızı Gizem, mücadelenin 43. ve 62. dakikalarında da Gençlikspor filelerini sarsarak durumu 5-0’a getirdi. kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sakaryaspor rövanşı da alan taraf oldu.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Engin Özgür***, Kadir Beyaz***, Muhammet Karahasan***

Gençlikspor: Büşra**, Nilüfer**, Şahsenem**, Melek**, İrem**, Emine**, Cansu**, Ayşenur**, Tuğçe**, Dilan**, Fatoş**

Sakaryaspor: Elanur***, Ebrar***, Sinem***, Mine***, Betül***, Yasemin***, Gizem****, Gizem Şanlı***, Özlem***, Aybüke***, Sedanur***

Goller: Dk.13-22-27-43-62 Gizem (Sakaryaspor)

Editör: TE Bilişim