Daha iki kez mağlup olduğu rakibini bu kez yenmek isteyen Yalova’nın Dişi Messi’leri yine şeytanın bacağını kıramadı ve rakibine 5-0 gibi farklı mağlup oldu.

Oynanan iki müsabakaya göre daha derli toplu görünen Gençlikspor Bayan Futbol Takımında yine gol yollarında ki sorun göze çarptı.

Yaklaşık olarak 7 aydır aralıksız bir şekilde antrenmanlarını sürdüren bayan futbolcularımız yaptıkları hazırlık maçlarıyla da lige hazırlanıyor. Hafta sonunda Sakaryaspor Bayan Futbol Takımı ile Ahmet Saraç Sahasında karşı karşıya gelen futbolun kraliçeleri, etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Ramazan Coşkun, Kadir Beyaz ve Muhammet Karahasan’dan oluşan hakem triosunun yönettiği ve Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyunda üstünlüğü eline alan konuk ekip Sakaryaspor, gol için Gençlikspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 5. dakikasında gelişen Sakaryaspor atağında Öznur, attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip Sakaryaspor bulduğu gol sonrasında ataklarını artırırken karşılaşmanın 28. dakikasında geliştirdiği ani atakta Sinem’in golüyle durumu 2-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununu devam ettiren Yeşil-Beyazlı ekip, 56. dakikada Gizem, 60. dakikada Nisa ve 67. dakikada Çilem’in kaydettiği gollerle durumu 5-0’a getirerek sahadan bu skorla galip ayrılmasını bildi.

Editör: TE Bilişim