Armutlu Belediyespor, Termal Belediyespor, Hacımehmetspor ve 1. Amatör Kümeden yükselen Elmalıkspor ise 2018-2019 sezonunda Süper Amatör Küme de mücadele etmeyeceklerini geçtiğimiz günlerde açıklamışlardı.

Ancak talimat gereği  kura çekim gününe kadar bu takımlardan katılmak isteyen ekip de kura çekimine dahil edilebilecek. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi Süper Amatör Kümenin fikstürü Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’ne endeksli olacak.

Süper Amatör Kümede takım sayısına göre başlangıç ve bitiş tarihinin belirleneceğini söyleyen Yalova Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüboğlu, “Kura çekimine kadar bütün takımlar katılabilir. Bununla ilgili talimat var. Kura çekmeden takım sayısı netleşmez. Şimdilik 8 takımın katılacağı kesin. Ancak katılıp katılmayacağı belli olmayan takımlardan dolayı kesin başlangıç tarihiyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz. 10 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’de ASKF binasında olacak kura çekimi sonrasında BAL’a göre ligimizin başlangıç ve bitiş tarihi de netlik kazanacak” dedi.

Editör: TE Bilişim