7 Temmuz 2016 tarihinde Hırvatistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Yıldızlar - Gençler Masa Tenisi Milli Takımı Yalova’da kampa girdi. 24 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan kampı ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, sporculara başarılar dileyerek antrenörlerden bilgiler aldı.
Kampa Genç ve Yıldız kategorilerinde 4 Yıldız Bayan, 4 Yıldız Erkek, 4 Genç Bayan, 4 Genç Erkek olmak üzere toplam 16 sporcu katılmış durumda. 16 Kişilik kamp kadrosunda 3 erkek ve 2 bayan Yalovalı sporcu Milli Takımın başarısı için ter dökecek. Ayrıca Avrupa Şampiyonasında yine Yalovalı antrenörler Bayramali YILDIZ ve Kadri KOCACENK de yer alacak.
Oyuncular ve antrenörler ile tek tek sohbet eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Milli Takım kampına kentimizin ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hem bu kampa ev sahipliği yapmak, hem Milli Takıma sporcu vermek, hem de Milli Takımın antrenörlerinin Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübümüzün hocaları olması bizler için büyük bir gurur. Siz değerli sporcularımız 7 Temmuz’da Milli Takımın başarısı için ter dökeceksiniz. İnanıyorum ki o turnuvadan madalyalarla, kupalarla döneceksiniz. Güzel bir kamp süreci geçirerek bu temennilerimizi boş çıkartmayacağınızı ümit ediyor, hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Salman, Milli Takım kampı ziyareti sırasında sporculara Yalova ile ilgili hediyeler takdim etti.
Editör: TE Bilişim