Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova’da yaşayan şehit kızına verdiği sözü tutarak Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. Fenerbahçe taraftarı olan 15 yaşındaki Hilal Özbek, Başkan Salman’a bu özel hediye için teşekkür etti.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 2003 yılında şehit olan polis memuru Nizamettin Özbek’in ailesini ziyaret etti.  Bağlarbaşı Mahallesi Safran Yolu Uçar Sokak’ta oturan Abide Özbek ve kızı Hilal’i ziyaret eden Salman’ın yanında özel bir hediye vardı. Başkan Salman Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı Sarı Lacivert formayı 15 yaşındaki Hilal’e hediye etti.
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Hilal, hediye karşısında çok duygulanırken, “Başkan Amcama çok teşekkür ediyorum, bana bu formayı getireceğini söylemişti. Bu hediyenin benim için anlamı çok büyük. Gönül verdiğim takımın futbolcularının imzaladığı forma benim için çok özel bir hediye oldu” dedi.
Hilal ile maç izleyeceğini belirten Başkan Salman, “Hilal kızımıza verdiğim sözü tuttum. Babası Nizamettin Özbek’i 2003 yılında şehit vermiştik. Benim gibi iyi bir Fenerbahçeli olan kızı Hilal’e bir süre önce imzalı Fenerbahçe forması sözü vermiştim. O sözü kısa zamanda yerine getirmekten mutluyum. Hilal kızımın, yüzü hep böyle gülsün. Onu Kadıköy’de bir maça da götüreceğim” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim