Erkekler Deplasmanlı 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Yalova Belediyespor hentbol takımının Karabağlar TML ile oynadığı  karşılaşmasının sonuna yetişen Salman, hentbolcuların İzmirli rakibini 32-29 yenmesinden mutlu olduğunu belirterek hentbolcularımızı bu başarılarından dolayı tebrik etti ve daha iyi noktalara geleceklerinden umutlu olduğunu söyledi.

Hentbolun ardından karate takımı oyuncularımızı ziyaret eden ve onların yoğun ilgisiyle de karşılaşan Başkan Vefa Salman, sporcuları teker teker ellerini sıktı ve onlarla bir arada hatıra fotoğrafı çektirerek her zaman yanlarında olacağının da sözünü verdi.

“Dev adamlara moral verdi”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 90. Yıl Spor Salonunda oynanan Yalova Belediyespor- Orhangazi Belediyespor maçını tribünden takip etti. Salman’a Yalova Belediye Başkan Yardımcımız Rıdvan Acar ile Yalova Belediye Spor Başkanı Resul Kocaağa ve yöneticiler eşlik etti.

Yalova Belediyespor basketbol takımının şampiyon olacağına inandığını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,” Umuyorum ki; finallerde de aynı başarıyı gösterip 3.Lige terfi edecekler ve Yalova'da sporun hızla gelişimine katkıda bulunacaklar, bizlere düşen görev ne ise yerine getirmeye çalışacağız, desteklerimizi vermeye devam edeceğiz " dedi.

Editör: TE Bilişim