Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligine kötü başlangıç yapan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde antrenör Murat Saltan, Beşiktaş RMK Marine maçını unutup İstanbul Yıldızlar maçına odaklandıklarını söyledi. 
Bir iki hafta içerisinde ritimlerini yakalayacaklarını vurgulayan Saltan, İstanbul’da oynayacakları Yıldızlar maçına tam hazır olacaklarını belirtti. 
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü antrenörü Murat Saltan,” İlk maç güçlü bir rakiple karşılaştık.3 aydır birlikte antrenman yapan ve liglere hazırlanan iyi bir takımdı rakibimiz. Bizde yeni transferlerimizin ve Yabancı oyuncularımızın uyum sürecini atlatmaya çalıştığımız bir zaman dilimindeydi. Bir iki hafta daha bu sıkıntı böyle gider ve ritmimizi yakalarız. Önümüzdeki hafta yine güçlü oyunculardan kurulu bir ekip olan İstanbul Yıldızlar takımı ile karşılaşacağız. Amacımız bu maçı kazanmak hafta içi antrenmanlarımızda Beşiktaş RMK Marine maçının eksiklerini gidererek hafta sonu oynayacağımız maça tam anlamıyla hazır olmaya çalışacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim