Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Akköyspor 2-0 kazanarak Play-Off grubu namaglup şampiyon olarak tamamladı. Ahmet Saraçta oynanan ve her iki takımın taraftarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada gol perdesini Akköyspor’dan Anıl kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden serbest vuruşu sonrasında attığı golle açtı. İlk yarı bu golle sona ererken karşılaşmanın ikinci yarısında ise her iki takımda başa baş bir mücadele sergiledi. Kadıköyspor’da 80’de Ali 2. Sarı karttan, 85’te ise Erdal yine 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. 90+4’te çıkan olaylar sonrasında Akköyspor’dan Anıl, Serhat ve Kadir kırmızı kart görürken Kadıköyspor’da ise Kürşad kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu olayın ardından Akköyspor 90+9. Dakikada geliştirdiği atakta golü atarak maçın skorunu tayin etti ve takımının 2. amatör Küme Play-Off grubundaki son golü attı.

Bu gol karşılaşmanın da skorunu belirlerken müsabaka sonrasında kupa törenine geçildi. Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, 2. amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayan Akköyspor’a 1. Amatör kümede başarılar dilerken kupayı kaptan Erhan Doğruyol’a teslim etti. kupayı alan Mavi Beyazlı ekibin futbolcuları sevinçlerini kendilerini 90 dakika boyunca yalnız bırakmayan taraftarları ile doyasıya kutladı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim