Yalova Belediyesinin destek verdiği, yaz sezonunda Kuran-ı Kerim kurslarına katılan gençlerimizin oluşturduğu 16 takımın katıldığı “Camiler Arası Futbol Turnuvası” tamamlandı. Turnuva sonunda şampiyonluk kupasını Bilal Habeş-i Cami kazandı. 
16 takımın şampiyonluk için yarıştığı turnuvada rakiplerini tek tek geride bırakan Yeşilova Camii Kuran kursu öğrencileri ile Bilal Habeş-i Cami Kuran kursu öğrencileri adlarını finale yazdırdılar. Zorlu geçen mücadele sonunda Bilal Habeş-i Cami rakibi Yeşilova Camisini 2-1’lik skorla yenerek şampiyonluk kupasını kazandı. Turnuvayı Gaziosmanpaşa Camisi Kuran kursu kursiyerleri ise 3. olarak tamamladılar. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Yalova Diyanet Sen İl Başkanı Şuayip Akgün ve çok sayıda vatandaşında takip ettiği final maçı sonrasında şampiyon takıma kupasını Belediye Başkanı Vefa Salman takdim etti. Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Salman; “Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Benim gönlümde hepsi birer şampiyon. Ama her turnuvanın bir şampiyonu oluyor oda bu yıl Bilal Habeş-i Cami oldu. Bu tarz bir organizasyona imza atan değerli hocalarımızı kutluyorum. Gençlerimizin yaz aylarını olumlu bir şekilde geçirmelerine imkan tanımış oldular. Bizde Yalova Belediyesi olarak bu konuda daima destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim