Trabzon’da düzenlenen 16. Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (ISF GYMNASIADE)’de Satranç Milli takımında yer alarak şampiyon olan Selina Demirağ, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti. Genç sporcuya Satranç İl Temsilcisi Nezri Uyrun’da eşlik etti.
Selina’nın başarısından ötürü gurur duyduklarını belirten Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun,” İlimizin Başarılı bayan sporcusu 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılan Okul sporları Olimpiyatlarında ilimizi Ulusal takımda temsil ederek 4 maçta 2 puan alarak 40 ülkeden 2 bin 500 sporcunu arasından Kızlar takımı birinci olarak Altın Madalya, Erkek takımı ise ikinci olarak Gümüş madalya almışlardır. Yalova Satranç İl Temsilciliği olarak ilimizin Sporcusu olan Selina Demirdağ’ı, kızlar ve erkekler takımında mücadele eden  tüm sporcuları kutlar ve başarıların devamını dileriz” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun’a ve Yalova Belediyespor’un başarılı sporcusu Selina Demirağ’a ziyaretten ötürü teşekkür ederken, Trabzon’da elde ettiği altın madalyadan dolayı Milli sporcuyu tebrik edip başarılarının devamını diledi. 
Editör: TE Bilişim