Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta 26 haftalık zorlu maraton sonrasında şampiyonluğu ise Erokspor elde etti. Yeşil Sarılı ekip, TFF 3. Lige yükselebilme adına play-off maçları oynayacak. Öte yandan temsilcimiz Yalovaspor ve Gürsu Belediyespor ise grupta direk düşen takımlar oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun uyguladığı statü gereği ligi 11. Sırada bitirmesine karşın Sakarya Kırkpınarspor, 8. Sıradaki Mudanyaspor ve 7. Sıradaki Ataşehir Çamolukspor ise küme düşen diğer takımlar oldu. Bölgesel Amatör Lig 10. Grubu 10. Sırada noktalayan Serdivanspor ise play-out maçı oynayacak.
Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş., Nilüfer Erdemlispor, temsilcimiz Altınova Belediyespor, Gaziosmanpaşaspor, Zaferspor ve Sapanca Gençlik takımları gelecek yılda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecekler.
Ligin 26. Haftasında ise Yalovaspor Bursa deplasmanında Nilüfer Erdemlispor’a 5-2 mağlup oldu. Altınova Belediyespor ise evinde Serdivanspor’u 4-0’la geçerken, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. konuk ettiği Zaferspor’u 2-0 yendi. Sapanca Gençlik ile Mudanyaspor 1-1 berabere kalırken, Gürsu Belediyespor ise evinde Erokspor’a 2-0 boyun eğdi. Kırkpınarspor ise rakibi Gaziosmanpaşaspor’u 4-2’lik skorla geçti.

Editör: TE Bilişim