Çiftlikköy Belediyespor’un başarılı güreşçisi Aytaç Demiroğlu, Muğla Milas’ta er meydanına çıkarak şampiyonluğu kazandı. Demiroğlu, kupasını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile paylaştı.
Çiftlikköy Belediyespor’un başarılı sporcusu Aytaç Demiroğlu başarılara doymuyor. Yağlı güreşçi Aytaç Demiroğlu, ülke genelinde yağlı güreş organizasyonlarında Yalova’yı ve Çiftlikköy’ü başarıyla temsil ediyor. Demiroğlu, Muğla Milas’ta Çiftlikköy Belediyespor adına er meydanına çıktı ve kategorisinde şampiyon olarak Yalova’ya kupayla geldi. Aytaç Demiroğlu kupasını ayağının tozuyla Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile paylaştı.
Çiftlikköy Belediyespor sporcusu Aytaç Demiroğlu, Yalovayı ve Çiftlikköy’ü başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyor. Daha önce Fevziye ve Kırkpınar’da er meydanında güreşen başarılı sporcu yağlı güreş yarışmasında ilimize kupa kazandırdı. Genç sporcu, 2016 yılı geleneksel Muğla Milas yağlı güreşlerinde er meydanına çıktı. Türkiye genelinde çok sayıda sporcunun mücadele ettiği organizasyona katılan başarılı sporcu, kategorisinde rakiplerini devirmeyi başarıp şampiyon oldu. Daha sonra Fethiye’deki 25. Geleneksel Seydikemer Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katılan Aytaç Demiroğlu kategorisinde son 8’e kadar yükselme başarısı gösterdi.
‘Başkan Silpagar’a teşekkür ederim’..
Gittiği organizasyonlarda kendisine her zaman destek olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür eden Aytaç Demiroğlu, “Organizasyonda şampiyonluk sevinci yaşadım. Benden hiçbir zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Silpagar’a teşekkür ederim. Ayrıca her zaman yanımda olan aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
‘Sporcularımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz’..
Çiftlikköy’de birçok başarılı sporcunun bulunduğunu ve kendilerine belediye olarak gerekli desteği verdiklerini söyleyen Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyespor’un sporcusu Aytaç Demiroğlu’nun kazanmış olduğu şampiyonluklar ve başarılar bizleri memnun etmiştir. Bu bağlamda sevincini ve kupasını bizleri ziyaret ederek paylaşan değerli sporcumuza teşekkür ediyoruz. Çiftlikköy Belediyesi genç nesle ve sporcusuna her zaman sahip çıkmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim