21-23 Şubat Tarihleri arasında gerçekleştirilen Liseler Arası Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil eden ve Fransa’dan 5. Olarak yurda dönen Bahçeşehirli raketler, antrenörleri ve öğretmenleri ile birlikte başarılarının sırlarını Kaplan ile paylaştı.

Ziyarete Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nden  sporcular Özgün Öztürk, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz ve Efecan Okumuş, Antrenör Bayram Ali Yıldız, Okul Müdürü Veysel Çağlar ve Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Mesut Acar katıldı.

 Ziyarette müsabakalar hakkında bilgi veren Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Mesut Acar Müdür Kaplan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bahçeşehir’in yanı sıra 12-14 Nisan 2014 tarihleri arasında Mardin’de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Yalova Saffet Çam Ortaokulu da başarılarını Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile paylaştı.  Sporcular Umut Emre Başsan, Bilal Sevimtok, Tugay Şirzat Yılmaz Antrenör Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk, Beden Eğitimi Öğretmenleri Dilara Özyılmaz, Murat Altıntaş ve okul müdürü Hüseyin Özbek, müsabaka atmosferi hakkında bilgi vererek desteklerinde dolayı Metin Kaplan’a teşekkürlerini sundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplanda sporculara bundan sonraki müsabakalarda başarı dileklerinde bulunarak, sporculara hediyeler takdim etti.

Editör: TE Bilişim