Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Balkan şampiyonasında 3’üncü olarak bronz madalya kazanan Hümeyra Beşer’i makamında kabul ederek, kendisini kutladı.
Başkan Oral, 10-12 Kasım2017 tarihlerinde Edirne'de yapılan 19. Balkan Tekvando Şampiyonasında 3’üncü olarak bronz madalya kazanan Altınova Belediyespor Tekvando Takımı sporcusu Hümeyra Beşer’i kutladı.

“SIRADA AVRUPA ŞAMPİYONASI VAR”

Balkan 3’üncüsü Altınova Belediyespor tekvandocusu Hümeyra Beşer ve Altınova Belediyespor Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler. Tekvando Takımı hakkında Başkan Oral’a bilgi veren Antrenör İsa Gündağ, Altınova Belediyespor olarak ikinci uluslararası madalyayı kazandıklarını ve yeni hedeflerinin Türkiye Şampiyonasından sonraki Avrupa Şampiyonası olduğunu söyledi.

“HEDEF OLİMPİYATLAR”

Balkan şampiyonasından madalya ile dönen Hümeyra Başer’i kutlayan Başkan Oral, “Bu başarı bizleri çok sevindirdi. Tekvando konusunda ilçemiz çok önemli potansiyele sahip. İsa Hocamız çok özverili çalışıyor. 100’ün üzerinde lisanslı tekvando yapan çocuğumuz var. Bu bizim için çok önemli. Hümeyra, genç sporculara çok önemli bir örnek olacak. Kendisinden beklentimiz Olimpiyatlar. Diğer sporcularımızdan da başarılar bekliyoruz. Ben tüm takımı kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim