Kıyasıya geçen final mücadelesi sonucunda oyun liderliğini Zeki Gümüş’ün yaptığı Termal İlköğretim Okulu 1. olurken ş bu yıl ilimizde ilki düzenlenen turnuva sonucunda Hüseyin Alkaş İlköğretim Okulu ikinci, Esenköy Adnan Kaptan İlköğretim Okulu ise üçüncü olarak tamamladı.

11-14 Haziran 2012 tarihlerinde Manisa ilinde düzenlenecek olan Türkiye 2. çocuk oyunları turnuvasında ilimizi temsil etmeye hak kazanan şampiyon Termal İlköğretim Okulu Türkiye kupasında da Türkiye şampiyonu olmak için yarışacak.
Şampiyon Termal İ.Ö.O.  Oyun Lideri Zeki Gümüş, turnuva boyunca kupayı almak için çok çalıştıklarını dile getirerek, Türkiye kupasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleceklerini belirtti.

Mendilkapmaca Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İsmail Baloğlu ise 28-29 Nisan tarihlerinde Yalova’da düzenlenen oyun liderliği ve oyun hakemliği seminerine katılarak oyun lideri ve oyun hakemi olmaya hak kazanan 58 öğretmenden 41 tanesinin takım kurarak turnuva yer almasının ilimiz için ayrı bir guru kaynağı olduğunu belirterek bu alanda da en fazla takım çıkaran il olma onuruna eriştiklerini söyledi.

turnuvada görev alan oyun hakemlerine ve takım çıkaran oyun liderlerine de teşekkür eden İsmail Baloğlu, turnuva sürecinde desteklerini esirgemeyen ve destek olan Yalova Valiliği’ne, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Yalova Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’ne,ilçe kaymakamlıklarına ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine teşekkür ederek noktaladı.

yapılan kupa töreni sonucunda Termal İlköğretim Okulu şampiyonluk kupasını alarak sevincini taraftarlarla ve velileriyle paylaştılar.

Editör: TE Bilişim