Türkiye Özel Sporcular Federasyonu’nun düzenlediği Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Zeki Şahin Oruç, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Yalova’ya gelen şampiyon yüzücü ayağının tozuyla antrenörleri Abdullah Orhan ve Anıl Bıyıkoğlu birlikte başarısını Metin Kaplan’la paylaştı.
Sporcunun antrenörleri Abdullah Orhan ve Anıl Bıyıkoğlu, “31 ilden, 78 Spor Kulübü ve 107 sporcunun katıldığı müsabakalar 3 kategoride organize edildi.  Sporcumuz  Şahin Oruç mental kategorisinde 1500 metre serbest yüzerek rakiplerini geride bırakıp şampiyon olmuştur. Büyük emekler vererek hazırlandığımız şampiyonadan böylesi başarı elde ettiğimiz için gururluyuz. Emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda hedefimiz 2020 Olimpiyat oyunları, inşallah muvaffak oluruz .Ayrıca sporcumuzun başarısında emeği geçen herkese, başta Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Olgun, Başkan Yardımcısı Orçun Ayrım olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz”  dedi.
Şahin Oruç’u ve antrenörlerini kutlayan Spor İl Müdürü Metin Kaplan, ” 21 aydır faaliyette olan Yalova  Kapalı Yüzme Havuzumuzda yetişen sporcularımızdan Şahin Oruç, ilimize yüzme branşındaki ilk Altın madalyayı kazandırmıştır.  Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü sporcumuzu, kulüp  yönetimini ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, hedefleri olan Avrupa, Dünya ve beraberinde Olimpiyatlarda da başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Editör: TE Bilişim