15 Ağustosa kadar Yalova'da kamp yapacak olan 180 sporcu ve 20 antrenörden oluşan 14-15 Yaş Serbest ve Grekoromen Güreş Milli Takımını Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, KYK Termal Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Mehmet Kalyoncu, Tesisler Şube Müdürümüz Gencer İlhan, Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Acar, Güreş İl Temsilcisi ve Kamp Müdürü Selim Acar ziyaret etti.   Ziyaret öncesinde Termal Belediye Başkanı İsmail Atik minik güreşçilere tatlı dopinginde bulundu. 
Milli Takım çalışmalarına katılan sporcularla deneyimlerini paylaşan Avrupa ve Dünya şampiyonu Sırrı Acar ve Metin Kaplan, Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcular arasından yeni şampiyonların çıkacağına olan inancını dile getirdiler. 
Yalova Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Desteklerinden dolayı Türkiye Güreş Federasyonu'na, Termal Belediye Başkanına ve antrenörlere teşekkür ederken,  Termal Erkek Öğrenci Yurdunda konaklayan sporcularımızın azimli çalışma sonucunda başarıya ulaşacaklarına olan inançlarını yitirmemelerinin önemini vurguladı. 
Kaplan, Yurt yönetimine ve antrenman yaptıkları Termal İlköğretim Okulu yöneticilerine spora verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim