2016-2017 sezonunda ilimizde amatör liglerde şampiyon olan takımlar kupa ve madalyalarına kavuştu.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Yalova Atatürk Stadyumunda yapılan törende Süper Amatör Küme, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme, U-19, U-17, U-16, U-15, U-14, U-13 ve U-12 ligi şampiyonları kupa sevinci yaşadı. Organizasyona Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova Güç Birliği Başkanı Zeki Küçük, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman’ın yanı sıra liglere sponsor olan Yalova Group sahipleri Orbay Tuna ve Onay Tuna ile spor camiasının önemli isimleri katıldı.
“Tablodan dolayı çok mutluyuz”
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” 3 yıllık görev süresince önemli başarılara imza attık. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çabalayıp, spor sahalarında mücadele etmelerini kendilerini geliştirmelerini amaç edindik. Bugünkü tabloyu görünce çok mutlu oldum. Çalışma arkadaşlarım ve spora destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Erbul’dan sonra Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel söz alarak konuşma yaptı.
Saha içerisinde gerçekleşen konuşmaların ardından Süper Amatör Küme, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme, U-19, U-17, U-16, U-15, U-14, U-13 ve U-12 liglerinde şampiyon olan Kadıköyspor, Acarspor, Hacımehmetspor, Fıstıklıspor, Çalıca Gençlik, Sugören Gençlerbirliği, Çavuşçiftliğispor, Acarspor, Yalovagücü, Doğuşspor ve Doğanspor’a kupa ve madalyalarını Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova Güç Birliği Başkanı Zeki Küçük, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Enver Doğruyol, Yalçın Tokay, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Yalova Group sahipleri Orbay ve Onay Tuna takdim etti.

Editör: TE Bilişim