Bahane Cafe-Restaurantta düzenlenen geceye Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal’ın yanı sıra , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel, Belediye Meclis Üyesi Adem Gülsün, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, ASKF İl Başkanı Harun Keser, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, Futbol Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Şaban Ok’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, “Bu geceyi çok başarılı geçen bir futbol sezonu sonunda bizleri sonsuz derecede mutlu eden futbolcularımıza ve onları her zaman destekleyen sizlere, bir nebze de gönül borcumuzu ödeyebilmek için düzenledik. Hocalarımız, futbolcu kardeşlerimiz emekleriyle, çalışmalarıyla, alın terleriyle bunu fazlasıyla hak ettiler. Ancak A takımımızın 1. Amatör Küme’ye çıkmasında büyük emeği olan başarılı kalecimiz Eyüp Kurtul’un annesinin önceki gün genç yaşta ve ansızın vefatı bizleri, Acarspor camiasını büyük bir üzüntüye boğdu. Eyüp kardeşimizin annesine Allah rahmet eylesin, Allah mekanını cennet etsin. Eyüp kardeşimize ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kulübümüz kurulduğu günden bu zamana kadar çalışmalarında, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü temel ilke edinmiştir. Çalışmalarımızı bu anlayışla gerçekleştirmenin karşılığını bu sezon elde ettiğimiz başarılarla aldık. Çocuklarımız, gençlerimiz, futbol hocalarımız emekleriyle, çalışmalarıyla, alın terleriyle zirveden hiç inmeyerek adlarını hep finale yazdırdılar ve Acarspor ismini şampiyon sıfatıyla bütünleştirdiler. Hepsine bu özel gecemizde değerli davetlilerimizin önünde sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Yalova futbolundaki ve zirvedeki yerimizi, bundan sonrada işte yetiştirdiğimiz bu çocuklarımızla, gençlerimizle, futbol hocalarımızla, yöneticilerimizle, üyelerimizle, sevenlerimizle, kısacası sizlerin, ailelerimizin destekleri ve gerçekleştireceğimiz çalışmalarla koruyacağız. Sadece Yalova’mız da değil, bütün Türkiye’de adını duyacağınız futbolcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Acarspor camiasına dünden bugüne hizmet etmiş, bizleri desteklemiş ve bugün burada yalnız bırakmayan sizlerden Allah razı olsun diyor, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Şampiyonluk gecesinde Acarspor Kulübüne destek olanlara ve kategorilerinde şampiyon olan takımların antrenörlerine teşekkür plaketi verildi.

Ayrıca şampiyonluk yemeği sonunda kulübe destek amaçlı hediye çekilişi yapılırken 1 adet 82 ekran LCD televizyon, 1 adet 3G’li cep telefonu, 1 adet kaliteli güneş gözlüğü, 1 adet kol saati ve bir sürpriz hediye de sahibini buldu.

Editör: TE Bilişim