2017-2018 sezonunda devam eden okul sporları organizasyonları kapsamında voleybol küçük erkeklerde kupalar sahiplerini buldu. Yalova Atatürk Spor Salonunda 3-9 Ocak 2018 tarihleri arasındaki müsabakalarda 4 okul mücadele etti. Minik ellerin kıyasıya mücadelesi sonrasında Koruköy Ortaokulu şampiyonluğu kazandı.
4 okulun yer aldığı voleybol küçük erkeklerde final maçı ise Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu ile Koruköy Ortaokulu arasında oynandı. Koru ekibi maçı 2-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.
Final maçının ardından dereceye giren okullar kupa ve madalyalarına kavuştu. Yalova şampiyonu olan Koruköy Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Aydın ve Hüseyin Cibir takdim etti.
İkinci olan Sevim Göğez Ortaokulu’na ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Dal ve Koruköy Ortaokulu Müdürü Umut Sapan, üçüncü olan Dursun Dumangöz Ortaokulu’na beden eğitimi öğretmenleri Atilla Aksu, Engin Evin ve Gözde Evren, dördüncü Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu’na ise kupa ve madalyalarını beden eğitimi öğretmenleri Suat Kurtuldu ve Serdar Bağca verdi.

 

 

Editör: TE Bilişim