Şampiyonluk yemeğine futbolcuların yanı sıra Başkan Mehmet Ali Uzman, antrenörler Yalçın Tokay, İbrahim Ocakçı, Yalçın Tekin Çetin, Sinan Varol’da katıldı.

U-14 Ligi B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Acarspor daha sonra Yalovaspor ile final maçı oynamış ve sahadan 2-1’lik galibiyet ve Yalova şampiyonluğu ile ayrılmıştı. Kulübün sponsorlarından olan 7’de 7 Yemek Salonu U-14 liginde şampiyon olan futbolcuları ağırlayarak şampiyonluk yemeği verdi.  

Hedeflerinin 7’de 7 yapmak olduğunu dile getiren Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, “Acarspor camiası olarak sezon başında bir hedef koyduk. Mücadele ettiğimiz tüm kategorilerde final oynayıp 7’de 7 olarak belirlediğimiz hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız final maçında Yalovaspor’u 2-1 mağlup eden U-14 takımımızın futbolcularını kutluyorum. İlimizi Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancım tamdır. Ayrıca kulübümüzün sponsorlarından olan 7’de 7 Yemek Salonu Sahibi Şükrü Genç’in bizlere vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim