Yalova’da devam eden okul sporları organizasyonları kapsamında genç erkek futbol müsabakaları sona erdi. Organizasyona 10 okul takımı katılırken müsabakalar 25 Aralık 2017-12 Ocak 2018 tarihleri arasında Amatör Saha 1’de oynanandı. Grup maçlarının ardından final grubuna ise Yalova Anadolu Lisesi, Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaldı.
Kıran kırana geçen maçlarda Yalova Anadolu Lisesi sırasıyla Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ni 11-1, Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 6-1 ve son maçta ise Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ni 8-0 yenerek şampiyon oldu.
Büyük ara farkla şampiyonluğunu ilan eden Yalova Anadolu Lisesi’ne kupa ve madalyalarını okul müdürü Hayati Yılmaz ve beden eğitimi öğretmenleri Fariz Akbulak ve Engin Gülerleyik, ikinci olan Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ne beden eğitimi öğretmenleri Bülent Söyler, Kenan Bektaş ve Özlem Varış, üçüncü Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne beden eğitimi öğretmeni Mahmut Kahveci, dördüncü Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ne Okul Sporları Tertip Komitesi üyesi Hamdi Purçlutepe takdim etti.
Yalova Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Söyler, 2 -4 Mart tarihleri arasında ilimiz Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirtti.

 

Editör: TE Bilişim