Daha önce Liberyalı forvet oyuncusu Jeremiah Corneh’i transfer eden Yeşil Kırmızılı ekip 2. Siyahi transferini Sanni Abdulmumuni ile gerçekleştirmek istiyor. Futbolcu Dünyası tarafından Türkiye'ye davet edilen Sanni, Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin'in girişimleriyle Yalovaspor'la anlaşmak üzere kulübe getirilecek.

Sanni transferi hakkında bilgi veren Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin,” Öncelikle hep söylediğimiz gibi Yalova’mızın sporcularıyla yola çıkacağız.Yalova çocuklarına Yalovaspor formasını giydirmek istiyoruz.Fakat Yalovaspor takımına katkı yapacak hava katacak oyunculara da kapımız açık. Sanni oldukça soğukkanlı ve sade bir futbol anlayışına sahip olup genç yaşına rağmen oldukça da oturmuş bir futbol karakteri olan bir oyuncu.

Adeta tertemiz bir futbol oynuyor.Oldukça güçlü de bir oyuncu.Kış transfer sezonunun kısa sürmesi Sanni'nin her hangi bir takımda oynama şansını ortadan kaldırmıştı.Yeni sezonda Süper Amatör Küme için çok büyük katkı yapabilecek bir oyuncu.Kendisine Yalovaspor'u anlattım.Hedeflerimizi anlattım.Yalovaspor'da oynamak istediğini söyledi.Bizde kapılarımızı açtık.Teknik kadromuz kendisiyle çalışmak isterse formamızı seve seve giydirebiliriz.Nijerya bir futbol ülkesi.Oyuncuların futbol kültürü oturmuş. Sanni'nin antrenörü İbrahim Mogaji ile de görüştüm. Sanni'nin müslüman bir oyuncu olması uyum sorununu da ortadan kaldıracak en önemli artısı. Eğer anlaşabilirsek Yalovaspor için kesinlikle faydalı olacaktır” dedi.

 

Editör: TE Bilişim