Türkiye Futbol Federasyonu ve Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun işbirliği ile düzenlenen “Grassroots 23 Nisan Çocuk Şenliği” futbol turnuvası sona erdi. 12 takımın mücadele ettiği organizasyonun final ve üçüncülük maçları ise nefes kesti. Amatör Saha 1 ve 2’de ilk gün takımlar toplam 30 karşılaşma oynadı.
Gruplarını lider bitiren Bahçelievlerspor ile Acarspor finalde, ikinci sırada yer alan Doğuşspor ile Yeşilovaspor ise üçüncülük maçlarına kaldı.
İlk heyecan Doğuşspor ile Yeşilovaspor arasında yaşandı. Minik kramponların mücadelesinde ev sahibi ekip 5-1 kazanarak, turnuvayı üçüncü sırada bitirmeyi başardı. Bu maçın ardından ise gözler Bahçelievlerspor ile Acarspor arasındaki maça çevrildi. Rakibini 7-1 gibi farklı yenen Mor Beyazlı Bahçelievlerspor Grassroots 23 Nisan Çocuk Şenliğini şampiyon olarak tamamladı.
Turnuva sonunda minik kramponlara kupa ve madalyalarını Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, turnuva sponsoru olan Yalova Group firması adına Orbay Tuna ve Onay Tuna takdim etti.

 

 

 

Editör: TE Bilişim