Yalovagücü'nün başarılı teknik adamlarından Özcan Sert, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan UEFA B Lisans 1.Aşama Kursunu başarıyla tamamladı. Kursu başarıyla tamamlayan Sert, başarıyla noktaladıktan sonra 5 ay sonra yapılacak 2. Aşama Kursunu beklemeye başladı.
Yalova futboluna katkı sağlamak isteyen 1991 doğumlu genç teknik adam, Yalovagücü ile sergilediği performans ve oynattığı oyunla dikkatleri çekmişti.
19-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde UEFA B Lisans 1.Aşama Kursu gerçekleştirildi. 23 kursiyerin yer aldığı kursta Coşkun Süer, Ramazan Torunoğlu, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, Gülhan Gündüz, Necla Güngör Kırağası ve İbrahim Eke eğitim verdi.
Bilgi ve birikimini dinzamini gelecek yılda Yalova'ya harcayacağını belirten Yalovagücü antrenörü Özcan Sert,"Yalova'ya faydalı olmak istiyorum. Bu doğrultuda hem kendimi geliştiriyor. Hemde Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerçekleştirdiği kurslara eksiksiz katılıyorum. 4 yıl çalıştığım akademi liglerinde çalışmak ayrıca profesyonel kulüplerin a takımlarındaki teknik kadrolarda yer almak istiyorum. Son olarak Riva'da gerçekleştirilen UEFA B Lisans 1.Aşama Kursunu başarıyla tamamladım. Türk futbolunun önemli isimleri Coşkun Süer, Ramazan Torunoğlu, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, Gülhan Gündüz, Necla Güngör Kırağası ve İbrahim Eke'den eğitim aldım. Kurs boyunca önemli deneyimler elde ettim" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim