Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 14 yaş hafta sonu turnuvası Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Alibey Cup kortlarında gerçekleştirildi. Bu turnuvaya  en iyi 24 bayan sporcu ile birlikte  Milli takım sporcuları da yer aldı.
Yalova Tenis Kulübü’nün başarılı raketi Sevinç Saybo, rakiplerini yenerek gurubunda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atarken, Milli takım antrenörleriyle antrenman yapma fırsatı da buldu.
Türkiye'nin seçkin kulüplerinden İzmir Karşıyaka Spor Kulübü,  Gökhan Dönmez  Tenis Akademisi, Adana Atlı Spor Kulübü, Beykoz Tenis Kulübü, İzmir Tenis Kulübü, B.B. Şehir Belediye Tenis Kulübü, Adana Tenis Dağcılık Spor Kulübü,  A.T.K Tenis  Kulübü, Karesi Gençlik Tenis Klinik,  Fethiye Tenis Kulübü’nün yanı ferdi sporcuların yer aldığı şampiyonada Saybo, hedefini Milli takım olarak belirledi.
Yalova Tenis Kulübü Başkanı Refik Ekiz,” Antrenmanlarını her gün aralıksız sürdüren sporcumuz önündeki turnuvalara hazırlanmaktadır. Sporcumuzun bu seviyelere gelmesinde  geçmişten bu güne kadar emeği geçenlere, özellikle son aylarda  aralıksız antrenmanlarda emeği geçen  antrenörlerimiz Hüseyin Tunç ve Selami Yıldız'a , Kulüp Yönetim Kuruluna, teşekkür ederim” dedi. 

Editör: TE Bilişim