8 haziran Cuma günü Ahmet Saraç Sahasında oynanan Trabzongücü ile Acarspor arasında oynanan müsabaka sonunda sezonun son şampiyonu Acarspor oldu.

1.Amatör Küme, U-19 ligi 2. Küme, U-17 ve U-15 yaş kategorileri ile başlayan 2011-2012 futbol sezonu U-13 müsabakalarının ardından sona erdi.

8 Haziranda oynanan U-13 Play-Off grubu müsabakalarının son haftasında Doğuşspor ile Polisgücü, Gençlerbirli ile Coşkunspor ve şampiyonun belirleneceği mücadelede Acarspor ile Trabzongücü takımları karşı karşıya geldi.

Son haftanın ilk maçında Polisgücü sahaya çıkmayınca Doğuşspor son haftayı hükmen 3-0 kazanmış oldu. Günün diğer mücadelesinde Gençlerbirliği bol gollü geçen mücadelede rakibi Coşkunspor’u 7-4 mağlup ederek sezonu galibiyet ile noktaladı.

Sezonun son şampiyonunu belirleyecek mücadele de ise Ahmet Saraç sahasında Acarspor ile Trabzongücü takımları karşı karşıya geldi.

Temposu ve heyecan kat sayısı oldukça yüksek geçen mücadeleyi Acarspor Ömer’in ilk ve ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 kazanarak sezonun son şampiyonu oldu. Sarı Lacivertli futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha ortasında şampiyonluklarını doyasıya kutladılar.

Son şampiyon Acarspor U-13 takımına kupasını ASKF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Silahtaroğlu  verirken Acarspor 2011-2012 futbol sezonunda mücadele ettiği 7 kategoride3 şampiyonluk yaşarken 3 kategoride 2.’lik ve TAKIMIMIZ PLAY OF 3 ÜNCÜSÜ -1 AMATÖR KÜME YE YÜKSELDİ TAKIMIMIZ PLAY OF 3 ÜNCÜSÜ -1 AMATÖR KÜME YE YÜKSELDİ Acarspor A Takımı 2. Amatör Küme Play-Off grubunda 3. Olarak 1. Amatör kümeye yükseldi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim