3 Temmuz'da başlayan ve Türk futbolunu derinden etkileyen süreç ile ilgili cuma günü Antalya Gloria Golf Serenity Otel'de Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan TFF Yönetimi normalda bugün otelden çıkış yapacaktı. Ancak toplantıya akşama kadar devam edip Fenerbahçe - Beşiktaş maçını da burada izleyecekleri öğrenildi.

Edinilen bilgiyer göre kararın alındığını ancak bu akşam oynanacak derbi maç Vdcasino nedeniyle açıklamanın maçtan sonraya bırakıldığı belirtildi.

Bu davranış; maç öncesi bir infial yaratmamak olarak yorumlanırken, derbiye tesir etmemek için de TFF'nin açıklamayı sonraya bıraktığı ifade ediliyor.

TFF''nin yarın Çağlayan Adliyesi'nde yeniden başlayacak duruşmaları da hesaba kattığı ve basın toplantısını Antalya'da yarın 11.00'de yapacağı öğrenildi. Demirören Yönetimi'nin kulüplerin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmeyeceği konusunda nihai kararını vermek için Antalya'daki kamp boyunca adı geçen maçların kasetlerini izledikleri öğrenilirken, bütün sonuçların yarın toplantıda açıklanacağı belirtildi.
Editör: TE Bilişim