Ulusal Gözlemcimiz ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Eğitimcimiz Müfit Silahtaroğlu ve Ulusal Hakemimiz Tugay Kaan Numanoğlu, hafta arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup ilk hafta maçlarında görev alacaklar. 
Silahtaroğlu, 17 Aralık Perşembe günü Ali Sami Yen Kompleksi Türk Telekom Arena’da 20:45’de oynanacak  Galatasaray-Akhisar Belediyespor arasında ki Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında gözlemci olarak görev yapacak. 
İki Spor Toto Süper Lig ekibinin mücadelesinde görev alacak olmasından ötürü gurur duyduğunu belirten Ulusal Gözlemcimiz ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Eğitimcimiz Müfit Silahtaroğlu,” Ziraat Türkiye Kupası’nın bu önemli müsabakasında görev alacak olmam Yalova futbolunu ve Yalova futbol gözlemciliğini temsil etmem açısından bana büyü bir sorumluluk yüklemiştir. Bu sorumluluğumun bilinci içerisinde Yalova’mı en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. 
“MHK’den Numanoğlu’na Önemli Görev”
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turunda Etimesgut Belediyespor-Gençlerbirliği maçında kusursuza yakın bir performans çizen Ulusal Hakemimiz Tugay Kaan Numanoğlu’da Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 15 Aralık Salı günü Büyükçekmece Tepecikspor ile Bursaspor arasında İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda  oynanacak maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak. Kritik maç 12:00’da başlayacak. 
Editör: TE Bilişim