Termal Belediyespor’un başarılı kaptanı Murat Şimşek, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’i makamında ziyaret ederek, Dünya Şampiyonluğu’nu elde ettiği 8 Numaralı Türkiye formasını hediye etti. Başarılı futbolcuya ziyaretinde Termal Belediyespor’un deneyimli antrenörü Ahmet Silahtaroğlu’da yer aldı.
Termal Belediye Başkanı İsmail Atik,” Kaptanımızı İtalya’ya uğurlamıştık. Oda bize giderken Dünya Şampiyonluğu sözü vermişti. Türkiye İşitme Engelli Milli Takımımız ile güzel bir turnuva geçirdikten sonra Almanya’yı kendisinin attığı golle 2-1 yenip Dünya şampiyonluğunu elde ettiler. Onu ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum. Onlar seslerle değil yürekleri ile oynadılar. Bu sezon hem Termal Belediyespor forması altında hem de Milli formayla kupa kazandı. Kendisine formasını hediye ederek yaptığı bu jestten ötürü de teşekkür ediyorum” dedi. 
Başka kendisine inanan Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’e teşekkür eden Murat Şimşek,” Verdiğim sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sene 2 kupa sevinci yaşadım. Bana destek olan başta başkanımız İsmail Atik’e ve  herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim