Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 29 Haziran-2 Temmuz 2015 tarihleri arasında Eskişehir Organize Sanayi Tenis kortlarında gerçekleştirilen 14 Yaş Tenis Turnuvası'nda ilimizi Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü temsil etti.
Sinan Dinç ve Batuhan Aslım'ın korta çıktığı turnuvada Ankara, Bursa, Eskişehir, Uşak, Zonguldak, Mersin, Balıkesir'den toplam 79 sporcu mücadele etti.
Başarılı raket Sinan Dinç 11 yaşında olmasına rağmen 14 Yaş Turnuvasında büyük bir başarı örneği daha göstererek bu kategoride şampiyon oldu.
Şampiyonluğa ulaşan genç sporcu," Hedefim ilk olarak ilmizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmek ve ardından profosyonel bir tenisci olmak istemekteyim.bu başarılarımda  beni her zaman karşılıksız olarak destekleyen aileme ve tabiki buralara gelmemi sağlayan antrenörüm Mustafa Terzi hocama çok teşekkür ederim" dedi.
Yalova Tenis be Dağcılık Kulübü Başkanı Handan Acar," Öncelikle sporcularımız Sinan Dinç ve Batuhan Aslım'ı ayrıca bu başarıların mimarı olan Mustafa Terzi  hocamızı kutluyorum. Bir çok zorluklar içerisinde  her geçen gün daha ileriye giderek artık bu başarılarımız sıradan hale geldi bu demek oluyorki bu artık yeterli değil mücedele edilmesi gereken yerin daha üst seviye olan uluslar arası arenada artık boy göstermemizin zamanı geldiğini düşünüyoruz. Bu konu ile ilgili olarak Mustafa Terzi hocamızın çalışma içerisinde olduğu ve yakın zamanda yurt dışında turnuvalara başlayacağımızın müjdesini vermek isterim. Bu hem sporcularımızın ufuklarının daha ilerileri görebilmeleri profosyonel sporcular haline gelebilmelerini sağlayacak adımların başlangıcıdır. Biz yönetim olarak kulübümüzün tüm olanaklarını sadece alt yapı için seferber ettik. Sporcularımızın kortlarımızda mümkün olduğundan daha fazla zaman larını ayırarak çok çalışmaları ve başarılı olabilmeleri için  zaten kısıtlı olan tüm imkanlarımızı seferber ettik" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim