Ahmet Saraç sahasında oynanan 90 dakikalık serüven sonunda Doğuşspor’un genç yetenekleri rakibine büyük üstünlük kurarak sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılırken 2’de 2 yaptı.

Siyah-Beyazlı takımda günün başarılı isimlerinden Ahmet, attığı 3 golle maça damgasını vurarak galibiyette başrol oynadı.

Müsabakanın henüz 8. dakikasında Doğuşspor’da Gökhan, kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Mücadelenin 18. dakikasında Ahmet, Doğuşspor’u 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada Akköyspor, golcü oyuncusu Bayram ile skoru eşitledi. 1-1. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımlar, soyunma odalarına 1-1’lik eşitlikle gitti. Mücadelenin ikinci yarısında adeta gol düellosu vardı. Akköyspor, 57. dakikada Yasin ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Ancak yaş ortalaması 18 olan Doğuşspor’un futbolcuları, oynadıkları futbolla herkesi kendilerine hayran bıraktı.

62 ve 67. dakikalarda Ahmet, iki çok gole imzasını atarken, Doğuşspor’u da 3-2 öne geçirdi. Siyah Beyazlılarda Emrah, 76’da durumu 4-2 yaptı ve ev sahibi takım rahatladı. Akköyspor’da Erhan, 77. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta başka gol olmadı ve Doğuşspor, maçtan 4-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Siyah Beyazlılar, puanını 6’ya çıkararak lider Esnafspor’un ardından ikinci sıraya yerleşti.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Abdullah Çetinçelik***, Uğur Akalp***, Muhammet Karahasan***

Doğuşspor: Ramazan***, Kerim***, Gökhan**, Ünal***, Sezer**, Gökhan Dalkıran***, Efe***, Mert***, Ahmet***, Tugay***, Oktay***

Akköyspor: İhsan**, Serkan**, Engin**, Kamuran**, Erhan**, Özcan**, Enes**, Harun**, Erhan Cengiz**, Serhat**, Bayram**

Goller: Dk.18 Ahmet 1-0- Dk. 26 Bayram 1-1, Dk. 57 Yasin 1-2, Dk. 62-67 Ahmet 3-2, Dk. 76 Emrah 4-2

Kırmızı Kartlar: Dk.8 Gökhan (Doğuşspor), Dk.77 Erhan (Akköyspor)

Editör: TE Bilişim