Coşkunspor’a galibiyeti getiren goller penaltıdan Orhan ve Furkan’dan geldi. Ev sahibi Doğuş’un tek sayısına Umut imza attı.

2014-2015 sezonu Yalova Amatör Ligi U-19 A Grubunun açılış maçında iki iddialı ekip Doğuşspor ile Coşkunspor Ahmet Saraç sahasında karşı karşıya geldi. 90 dakikalık mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte iki takımda kıran kırana mücadeleye girişti. Maçta dakikalar 22’yi gösterdiğinde Kırmızı-Lacivertli ekipte Numan, Doğuşspor kalecisi Görkem’in hatalı müdahalesi sonrasında yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Orhan yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmayınca Coşkunspor devre arasına 1-0’lık üstün girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımında etkili oyunu devam etti. Rakibine oranla oyunda daha etkili olan Doğuşspor aradığı golü 52. dakikada buldu. Müsabakanın 52. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlı ev sahibi ekibin atağında Umut skorda 1-1’lik eşitliği sağladı ve takımını beraberliğe taşıyan isim oldu. Kalesinde gördüğü beraberlik golünden sonra Coşkunspor toparlandı ve yeniden oyuna ortak oldu. İlerleyen bölümlere doğru Doğuşspor kalesine baskısını attıran Kırmızı-Lacivertlilerin 64. dakikada geliştirdikleri atakta günün etkili isimlerinden Furkan Geniş sahneye çıktı ve attığı golle skoru 2-1’e taşıdı. Bu dakikadan sonra hem ev sahibi Doğuşspor’un hem de konuk Coşkunspor’un geliştirdiği organize ataklardan başka gol sesi çıkmayınca konuk ekip sahadan 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

U-19

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: İbrahim Mengübeti ***, İrfan Demir ***, Yusuf Karamercimek ***

Doğuşspor: N. Görkem **, Mustafa **, Muhammet **, Metehan **, Sezer **, Mustafa Can **, Oğuz Kaan **, Ali Faik **, Umut **, Emrah **, Fırat **

Coşkunspor: Eren ***, Veysel ***, Altuğ ***, Yusuf ***, Orhan ***, Alpcan ***, Furkan Geniş ***, Berkcan ***, Numan ***, Furkan Akdemir ***, Muhammed ***

Goller: Dk. 22 Orhan (Pen) 0-1, Dk.52 Umut 1-1, Dk.64 Furkan Geniş 1-2

 

Editör: TE Bilişim