Futbolda 2013-2014 sezonun son şampiyonu Acarspor U-11 takımı oldu. 15-19 Haziran tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre oynanan U-11 Miniminikler Play-off müsabakalarının 3’ünü de kazanarak topladığı 9 puanla Sarı Lacivertli ekip sezonun son kupasını müzesine götürdü. Şenlik şeklinde yapılan turnuvada 6 puan toplayan Yalovagücü ise ikinci sırada yer aldı. 
Play-off grubuna 3 puanla veda eden Polisgücü üçüncü sırada play-off’lara namaglup unvanıyla gelen ancak hayal kırıklığı yaşayan Atakentspor ise puansız dördüncü sırada noktaladı. Minik kramponların yanı sıra velilerin ve antrenörlerin de büyük heyecan yaşadığı 6 maçlık maratonun ardından 2013-2014 sezonu son buldu.
“Kupalarını Keser verdi”
19 Haziranda Ahmet Saraç ve Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaların ardından yapılan kupa töreninde U-11 Miniminikler futbol şenliğinde şampiyonluğa ulaşan Acarspor’a, ikinci sırada bitiren Yalovagücü’ne, üçüncü olan Polisgücü ve dördüncü olan Atakentspor’a kupalarını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Harun Keser verdi.
Futbol şenliğinde futbol oynayan futbolcuları ve antrenörlerini kutlayan Keser, organizasyonda emeği geçenlere de teşekkür etti.
“Tören sonrası yaşananlar yakışmadı”
Kupa töreni sonrasında minik futbolcuların sevindiği anda 3 kulüp Acarspor, Yalovagücü ve Atakentspor’un yönetici ve sporcu velilerinin karıştığı olay ise şenliğe gölge düşürdü. Yaşanan olayları izleyen minik futbolcuların korkuları ise gözlerinden okundu. Olaylara çevik kuvvet ekiplerinin anında müdahale etmesiyle birlikte büyümeden önlendi.
Editör: TE Bilişim