Gençlerbirliği:4 Güneşspor:1
U-11 Ligi Minikler Futbol Şenliği'nin finalinde Gençlerbirliği ile Güneşspor final maçında kozlarını paylaştı. Tuğrul Şener Stadında oynanan maçı Sarı Yeşilliler ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-1'lik galibiyet ve 2014-2015 sezonunun son şampiyonu oldu. Gençlerbirliği'ne şampiyonluğu Şafak (3) ve Şakir attıkları gollerle getirdiler. Maç sonunda ise iki takım da birbirlerini tebrik ederek hem ağabeylerine örnek oldular hem de fair-play örneği gösterdiler.
Sezonu ikincilikle tamamlayan Güneşspor'a kupasını TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman verirken, şampiyonluğa ulaşan Gençlerbirliği'ne ise Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul takdim etti.
Karşılaşmaya atak başlayan taraf ev sahibi ekip Gençlerbirliği oldu. Sarı Yeşilliler Şafak'ın 9,20 ve 25. dakikalarında ki golleriyle bir anda 3-0 öne geçmeyi başardı. Bu gollere konuk Güneşspor 26. dakikada ki atağında Enes Abdullah'ın kendi kalesine attığı gol sonrasında cevap vermiş oldu. İlk yarı Gençlerbirliği'nin 3-1'lik üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarıda ev sahibi ekip Şakir'in 46. dakikada ki golüyle maçı 4-1 kazandı. Maç sonunda Gençlerbirliği'nin minik kramponlarında sevinç, Güneşsporlu minik yeteneklerde ise hüzün vardı. İki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederken, sergiledikleri fair-play örneği ile dostluk dersi vermiş oldular.

Stat: Tuğrul Şener Stadı
Hakemler: Süleyman Çark***, Fatma Şenyiğit***, M. Burak Tufan***
Gençlerbirliği: Sefa***, İbrahim***(Ümit***), Murat***, Şakir***, Serhatcan***, Ozan***, Şafak****(Enes Abdullah**),  Enes Can***(Ozan Deniz***)
Güneşspor: Gökhan**, Baran**, Hazar**, Eren Ramazan**, Ali Mert**(Efe**), Berat Berk**, Arda**, Buğra Emre**
Goller:Dk.9-20-25 Şafak 3-0, Dk. 26 Enes Abdullah (K.K.) 3-1, Dk.46 Şakir 4-1

Editör: TE Bilişim