2013-2014 futbol sezonun son şampiyonu Acarspor U-11 takımı mutlu sona ulaşmasını oyuncular, yönetim, teknik heyet ve sporcu aileleri Köz Kebap’ta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.
Sarı Lacivert geçen gece de takımdaşlık sergilenirken şampiyonluk sevinci yaşayan Sarı Lacivertli kramponlar yönetim kurulu tarafından madalya ile ödüllendirildi.
2013-2014 sezonunda mücadele ettiği U-11 Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşayan Acarspor’un minik kramponları aileleri ile birlikte yönetim tarafından verilen iftar yemeğinde güzel vakit geçirdiler. 
Acarspor yönetimi, teknik kadro ve sporcu velilerinin hazır bulunduğu iftar yemeği sonrasında Sarı-Lacivertli kulübün kurucusu Çetin Zenginler ile yöneticiler, U-11 Ligi’nde mutlu sona ulaşan futbolculara madalya takdim etti. Mehmet Sıdık Sarı, oğulları Ercan Sarı ve Salih Sarı’nın sahibi olduğu Köz Kebap Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı veren Acarspor’da geleceğin yıldız futbolcuları şampiyonluk kupasını yanlarından ayırmadı. 
“Bizim için en anlamlı şampiyonluk”
U-11 takımın kazandığı şampiyonluk camia için en anlamlısını olduğunu belirten oyuncu ve teknik ekibini kutlayan Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, “Kıyasıya maçların ve çekişmenin yaşandığı U-11 Ligi’ndeki ilk şampiyonluğumuzu elde ettik. Sporcu kardeşlerimi elde ettikleri başarıdan dolayı canı gönülden kutluyorum ve onları tebrik ediyorum. Bizler gelip geçiciyiz ancak onlar büyüdükleri zaman kendilerine takdim ettiğimiz madalyalara bakarak o günleri hatırlayacaklar. Acarspor üzerine oynanan oyunları bozarak mutlu sona ulaştık ve bu anlamlı şampiyonluğu camiamıza hediye ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim