Finalde karşı karşıya gelen Lojistik Şube Müdürlüğü ile  Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü arasındaki zevkli ve çekişmeli mücadeleyi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü kazanarak üst üste 4. Şampiyonluğunu ilan etti.

Kaptan Halı Saha’da 27 Şubatta start alan Emniyet Birimleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında 16 takım mücadele etti.

9 Nisanda sona eren turnuvada son dörde Lojistik Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü takımları kaldılar. Nefesleri kesen mücadelelere sahne olan yarı final müsabakalarında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü arasındaki kıyasıya mücadeleyi 5-3’lük skorla Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü kazanarak adını finale yazdırdı.

Bir diğer yarı final müsabakasında ise Lojistik Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü karşı karşıya gelirken bu mücadeleyi Lojistik Şube Müdürlüğü 7-2 kazanarak finalde Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün rakibi oldu.

Yalova İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız’ın yanı sıra şube müdürünün izlediği final müsabakasında rakiplerini bir bir dize getiren Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ile Lojistik Şube Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Final müsabakasında Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Deniz (2), Nimet (2) ve Ferhat’ın golleriyle rakip fileleri 5 kez havalandırırken bu gollere Lojistik Şube Müdürlüğü’nden Fatih ve Osman’ın golleriyle cevap verince zorlu müsabakayı 5-2 kazanan Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü üst üste 4. Kez şampiyonluğunu ilan etti. 3.’lük, 4.’lük mücadelesinde ise Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü rakibi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü 8-5 yenerek turnuvada üçüncü oldu.

Final müsabakası sonrasında saha içerisinde gerçekleştirilen kupa töreninde turnuvayı kazanan Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü takımı kupasını ve madalyalarını Yalova İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız’ın elinden aldı. Turnuvada ikinci olan Lojistik Şube Müdürlüğü de kupa ve madalyalarını, Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım verdi.

Üçüncülük elde eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne ise kupa ve madalyalarını, Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Bilgin takdim etti. Dördüncü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne de kupa ve madalyalarını Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Yalçın verdi.

Turnuva boyunca 29 kez rakip fileleri havalandıran Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nden Deniz Bayram ise gol kralı oldu. Organizasyonda en centilmen takım ise İstihbarat Şube Müdürlüğü seçilirken Kaptan Halı Saha İşletmecisi Suat Sarıca, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla, hakemler Sefa Demir ve Abdullah Çalar’a da şilt ve teşekkür belgesi Yalova İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız tarafından verildi.
Editör: TE Bilişim