2017-2018 sezonunda 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele edecek olan Gökçederespor yeni sezona sıkı hazırlanıyor. Termal sahasında haftanın 3 günü antrenmanlarını yapan Yeşil Beyazlı ekip 9 Eylülde başlayacak yeni sezona hazır girmek istiyor.
Takımı deneyimli teknik adam Erdem Tuğal’a emanet eden Gökçederespor birçok isimle iç transferde anlaşma sağlarken ayrıca kadrosunu ise genç ve yetenekli isimlerle güçlendirirken hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
Gökçederespor A Grubunda Fıstıklıspor, 1877 Üvezpınarspor, Safranspor, Doğanspor, Sugören Gençlerbirliği, Çavuşçiftliği ve Gençlerbirliği ile şampiyonluk mücadelesi verecek.
Gökçederespor Başkanı İshak Soyaslan,” Takımımızı Türk futbolunun önemli ismi Erdem Tuğal’a emanet ettik. Kaliteli oyuncularımızı elimizde tutmayı başardık. Ardından gerekli mevkilere önemli ve genç isimleri transfer ettik. Hedefimiz Süper amatör Kümeye yükselmek. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz. A Grubunda ciddi rakiplerimiz var. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim