Yalova Beden Eğitimi Derneği 2. Kongresini yoğun katılımla Yalova Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdi. Yapılan kongre sonrasında kurucu başkan olan Bülent Söyler güven tazeleyerek 3 yıl da bu görevi yürütecek.
Yalova Beden Eğitimi Derneği’nin yeni yönetim kurulunda Bülent Söyler, Kenan Bektaş, Yasemin Söyler, Fırat Kızıl ve İşcan Avşar bulunuyor. Yedek listede ise Hamdi Purçlutepe, Mahmut Kahveci, Ebru Kalaycı, Yılmaz Kalaycı ve Ayşin Dilara Özyılmaz yer alıyor. Denetleme Kurulu’nda İlcan Tariş, Hanife Çelik ve Suat Kurtuldu, yedeklerde ise Mehmet Nuri Arslan, Ercan Tepecik ve Orçun Ayrım yer aldı.
Güven tazeleyen Söyler,” Dernek amacımız sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, ilk dönemimizde teşkilatlanma üzerine yoğunluk vermek zorunda kaldık. Bununla beraber üyelerimizi ve en çokta öğrencilerimizi ilgilendiren konular üzerinde çalışmalar yaptık. Artık daha tecrübeli ve güçlü bir yönetim olarak ilimizi ve ülkemizi ilgilendiren Güzel şehrimizin tanıtımı için elimizden gelen her şeyi yapma kararı aldık. Bununla ilgili elimizde bir kaç proje mevcut tam olarak şekillendiğinde bunları kamuoyuna paylaşa az. İlimiz çok merkezi bir coğrafyada tam spor cazibe merkezi olacak bir yerde bizde bunu kullanmak için projeler geliştiriyoruz. Bunları gerçekleştirmek içinde paydaş kurumlara ihtiyacımız olacaktır. Yeni yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar” dedi.

 

Editör: TE Bilişim