Okul bünyesinde 100 m2 lik havuz ve 300 m2 lik spor alanları ile çocuklar hem eğleniyor,hem de yüzme, futbol, jimnastik, basketbol,voleybol branşlarında uzman öğretmenler tarafından eğitim alıyor.

Yaz okulu programları ile ilgili bilgi veren Kartopu Anaokulu Müdürü Seçil Kurt, “Bu sene okulumuzda yüzme, yüzme eğitimi, su oyunları, uygulamalı tiyatro, jimnastik, futbol, bedminton, voleybol gibi spor eğitimleri profesyonel eğitimcilerimiz tarafından çocuklarımıza veriliyor. Okulumuzun arka tarafına yaptırdığımız 100 m2’lik havuzumuz ve 300 m2’lik spor alanları ile çocuklarımız okul dışına çıkmadan her türlü faaliyetlerini uzman öğretmenler tarafından gerçekleştiriyorlar. Ayrıca yaz okulumuz etkinlikler arasında eğlenceli partiler, doğa etkinlikleri, el becerisi faaliyetleri, ateş gecesi, geziler, sinema saatleri, bahçe oyunları, langırt, masa tenisi, uçurtma şenliği gibi aktiviteler yer alacak” dedi.
Kartopu Anaokulu yetkilileri yaz spor okulu etkinlikleri hakkında bilgi almak isteyen velilerin Özden Mahallesi, Kadı Caddesi'ndeki okula başvurmaları ya da 0226 812 77 70 numaralı telefonu aramalarını istedi. 

 

Editör: TE Bilişim