Spor Genel Müdürlüğü’nün ilimizde düzenlediği “spor masörlük” kursu son buldu. Yalova’nın yanı sıra çevre illerden gelen 35 aday Yalova’da masör olabilmek için ter döktüler. 14 -25 Kasım 2016 tarihleri arasında Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 90. Yıl Spor Salon’unda gerçekleştirilen kursta adaylar teorik ve uygulamalı olarak kursa tabi tutuldu. 
Yalova’da düzenlenen spor masörlüğü kursunda eğitimleri ise Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Doç. Dr. Turgay Özgür, Doç. Dr. Deniz Demirci, Fizyoterapist Oğuz Kanbir, Yardımcı Doç. Dr. Suphi Türkmen verdi.
Masör adayları 12 gün boyuncu devam ettikleri kursta spor masörlüğü konusunda eğitim alırken, kurs eğiticilerinin tecrübelerinden faydalandı. Kursun sona ermesi ile birlikte adaylar için sınav yapıldı. Uygulama sınavında masör adayların hocalardan tam not alabilmek için yarıştı.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Ev sahipliği yapığımız 12 gün boyunca süren ve nihayetlenen spor masörlüğü kursunda emekleri geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Başarılı olan kursiyerlerimizi tebrik ederim” dedi. 

Editör: TE Bilişim