5-18 yaş grubu arasındaki Yalova’daki gençlere en güzel şartlarda spor yaptırmak ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacıyla Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okulların kapanmasıyla birlikte 20 branşta hizmet verecek.

Yalova GHSM’e bağlı tesislerde atletizm, basketbol, badminton, bilek güreşi, bisiklet, bocce, jimnastik, dart, güreş, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, plates ve step aerobi ve yüzme için kayıtlar devam ediyor. Ayrıca 4 yıldır devam eden Engelliler İl Spor Merkezlerinde de farklı branşlarında kurslar açılacaktır.
Açılacak olan Yaz Spor okulları ile ilgili açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak , madde bağımlılığı, internet bağımlılığı gibi sosyal hayatlarını olumsuz etkileyecek her türlü etkenden sterilize etmeyi hedefleyen gençlere yönelik İl Spor Merkezleri sporcu kayıtları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde başlamıştır, tüm Yalova halkını yaz spor okullarına ve 29 Haziran 2018 tarihinde 90. Yıl Spor Salonunda Saat: 11:00 de yapılacak İl Spor Merkezleri Açılışına davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim