Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde yaz döneminde spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürü oluşturmak amacıyla toplanan Yaz Spor Kursları konulu İl Spor Merkezleri, Engelli İl Spor Merkezleri Kurulu toplantısı yapıldı.
Toplantıya Yalova GHSM Müdürü Metin Kaplan’ın yanı sıra Altınova İlçe Müdürü Mehmet Sait Başeren, Tesis Amirleri ve antrenörler katıldı.
Gençleri sporla iç içe olmaya davet eden Müdür Kaplan “Bu yıl yazın açacağımız  yaklaşık 23 Branştaki spor dallarına  ve Gençlik Merkezimizdeki Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerimize katılımın yüksek olmasını hedefliyor bu doğrultuda Öğretmen, öğrenci, spor kulüpleri, ve velilerden destek bekliyoruz. Gençlerimizin boş vakitlerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor, sosyal ve kültürel faaliyetlerinde geçirmesini istiyoruz” dedi.
İl Spor Merkezleri ve Engelli İl Spor Merkezleri kayıtları 15 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başlarken, yüzme branşımız hariç diğer tüm branşların ücretsiz olduğu spor faaliyetleri  05 -18 yaş grubu gençlerimize yönelik olup kayıtlarımız devam ediyor..  

Editör: TE Bilişim