Yalova G.H.S.İ.M. tarafından organize edilen İl Spor Merkezleri’nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Özel Sporcular Dünya Şampiyonluğu bulunan Garip Olcaş, gelecek dönemde katılacağı müsabakalar için çalışmalarına İl Spor Merkezleri’nde antrenör eşliğinde sürdürüyor. 
Olcaş’ı antrenmanda ziyaret eden Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürü Selam Alacatlı, yetenekli sporcuyu başarılarından dolayı kutladılar.
Garip Olcaş, sporcularla yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu, ailelerin verdiği desteğin sporcu başarısında büyük önem taşıdığını belirterek Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne sağladığı olanaklardan dolayı teşekkür etti.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, il spor merkezlerine halkımızın gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi. Ayrıca çalışmalara destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul yöneticilerine ve tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti.
Kaplan, sosyo-kültürel açıdan gençlerimizin gelişmesine büyük bir destek veren spor faaliyetlerinin aynı zamanda zararlı madde kullanımı, yasa dışı eylemlere katılımın engellenmesi, diyabet ve obezite ile mücadele konularında da önemli bir rol oynadığının altını çizerken, il spor merkezlerinde birçok branşta yürütülen spor faaliyetleri ile gençlerin ilgi ve yeteneklerine göre spor seçimlerinin sağlandığını Dünya-Avrupa Şampiyonaları ve Olimpiyatlara sporcu yetiştirilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Editör: TE Bilişim