Yalova’daki birçok takıma ev sahipliği salonda geçtiğimiz kış mevsiminde çatısı yüzünden birçok sorun yaşamıştı.

Yalova’da 32 yıldır salon sporlarına hizmet veren Atatürk Spor Salonunun ihale süreci başladı ve 2 ay içerisinde tadilat çalışmaları yüklenici firma tarafından başlayacak.

İhale süreci başlayan ve iki ay içinde ihaleye çıktıktan sonra tadilatın başlayacağı salonda onarım, bakım, modernizasyon, yalıtım gibi çalışmalar yapılacak. Sporcu soyunma odaları, hakem odaları, tuvaletler ve dış cephesi mantolama işlemlerinin de yapılacağı Atatürk Spor Salonu’nun son olarak çatısından zemine su aktığı için oynanan karşılaşmalarda zorluk yaşanıyordu. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, salon için tadilat çalışmalarının en kısa zaman içerisinde yapılacağını açıklamıştı. Beklenen oldu ve nihayet, salonun onarımı için resmi onay çıktı. Spor Genel Müdürlüğü’nün verdiği onay sayesinde Yalova’nın emektar salonu, artık eski görüntüsünden kurtulacak.

2012-2013 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün (YOSK) yanı sıra, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig’de mücadele edecek olan VİP Atakent Hastanesi sezonun büyük bir bölümünde iç saha maçlarını tadilat yüzünden çevre illerde oynayacak.

Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi, Yalova Anadolu Lisesi ve ilimizdeki diğer okulların spor salonlarının müsait olması durumunda, iki temsilcimiz de karşılaşmalarını bu salonlarda oynayabilecek. Ayrıca yine okullar arası müsabakalar da yine, spor salonu bulunan okullarda yapılabilecek 

Editör: TE Bilişim