İnşaat alanına vurulan ilk kazmanın ardından salon yapımında görevli ekipler gece gündüz aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

Atatürk Spor Salonu’nun modern şartlara uygunluk sağlayamamasından dolayı yaklaşık 2 yıl önce Yalova’nın gündemine gelen yeni spor salonunda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

10 bin metrekare spor salonu ve 5 bin metrekare kapalı tam olimpik yüzme havuzu olmak üzere toplam 15 bin metrekarelik alana inşa edilecek dev spor kompleksin tamamlanmasının ardından Yalova ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı sürdürecek.

2 yıl önce dönemin Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yusuf Bıyıklı’nın atılımlarıyla temelleri atılan spor salonu Yalova’ya spor alanında renk katacak.

Bıyıklı’dan sonra göreve gelen Cengiz Mete yaptığı açıklamalarla girişimlerin tamamlandığını salonun kısa sürede tamamlanarak Yalova’daki spor faaliyetlerinde kullanılacağını dile getirmişti.

 

 

Yalova’da yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan yeni spor salonu için çalışmalar hız kazandı. Ekipler, gece gündüz demeden salon çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak zemin etüdü yapılan Atatürk Stadyumu arkasındaki alanda genişletme çalışmaları sürerken yeni spor salonu için temelin önümüzdeki ay içerisinde atılması bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim